Uw auto verkopen in Groningen bij Bamberg Automotive? Is het tijd voor wat nieuws en wilt u graag uw huidige auto verkopen? Dan is Bamberg Automotive het adres in Groningen om u de zorgen uit handen te nemen. Wij zorgen voor het complete verkoopproces van uw huidige personenauto. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in de Duitse kwaliteitsautomerken zoals: Audi, BMW, Mercedes, Mini, Porsche en Volkswagen.

Uw auto verkopen in Groningen bij Bamberg Automotive? Zo gaat consignatie verkoop van uw auto in zijn werk:

  1. Heeft u de keuze gemaakt uw huidige auto te laten verkopen door ons? Dan zullen wij in samenspraak met u bepalen wat een reële verkoopprijs voor uw huidige auto is;
  2. Na akkoord over de verkoopprijs zullen wij uw auto stevig onderhanden nemen om deze weer terug in showroom staat te krijgen;
  3. Wij zullen uw auto door middel van een professionele foto sessie goed op beeld vast leggen;
  4. Na de perfecte foto’s van uw auto geselecteerd te hebben zullen wij zorgen voor een professionele advertentieopmaak. Hierin beschrijven wij de huidige staat van uw auto, de opties die de auto heeft en alle aanvullende informatie met betrekking tot uw personenauto;
  5. Wij adverteren op alle bekende advertentieportalen. Denk hierbij aan: www.autotrader.nl, www.marktplaats.nl, www.autoscout24.nl, www.gaspedaal.nl, www.nederlandmobiel.nl, et cetera. Hierdoor realiseren wij een maximaal bereik van potentiële auto kopers;
  6. Hebben wij uw auto verkocht? Dan zullen wij u de verkoopprijs overmaken en onze verkoopcommissie hiermee verrekenen;
Uw auto verkopen in Groningen bij Bamberg Automotive
Wij presenteren uw auto op een professionele manier. Dit vergroot de kans op verkoop hiervan enorm.

De voordelen van consignatieverkoop bij Bamberg Automotive:

 Gegarandeerd de hoogst haalbare verkoopprijs voor uw huidige auto!

 Geen zorgen met betrekking tot verkoop van uw auto, dat regelen wij!

 Uw auto professioneel gepresenteerd op alle populaire advertentie portals!

 Gunstige verkoopcommissie, duidelijke voorwaarden en geen gezeur achteraf!


Bent uw overtuigd van de capaciteiten die Bamberg Automotive u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 6 22 16 14 35 of stuur ons een e-mail via ons contact formulier. Zo kunt u genieten van het rijden in uw auto en regelen wij de rest.

☆ 07 Februari 1995 - ✞ 13 Januari 2022

Lieve mensen,
Afgelopen donderdag heeft ons het, nog steeds niet te bevatten bericht bereikt dat Frank Bamberg is overleden in een veel te vroeg stadium van zijn leven. Vol ongeloof moeten wij deze week afscheid nemen van de oprichter van dit prachtige en krachtige bedrijf. Wat was je ambitieus en wat had je nog grootse plannen voor de toekomst! De visie en het doel van Frank zijn bekend en vaak besproken op de werkvloer, als het aan ons ligt gaan we die met volle overgave realiseren. Want wij weten dat hij elke dag zal meekijken met hetgeen dat er op zijn zaak gebeurd.

Komende donderdag 20 januari zal de uitvaart plaatsvinden en is er gelegenheid tot afscheid en condoleance op de bedrijfslocatie van Bamberg Automotive vanaf 12:00 uur tot en met 16:00 uur. Wij willen graag dat Frank zijn laatste rit er één wordt om nooit te vergeten! Er zal daarom voor de bedrijfslocatie, rond 16:00 uur een erehaag worden gevormd met fakkels. Daarbij is ons doel deze zo lang als mogelijk te maken. Wij zouden het fantastisch vinden en ontzettend waarderen als zo veel als mogelijk mensen hierbij zouden willen aansluiten. Zodat we dit met elkaar voor Frank kunnen realiseren.

Frank zal vervolgens samen met een select gezelschap van de bedrijfslocatie naar het uitvaartcentrum worden gereden waar zijn uitvaart in besloten kring zal plaatsvinden.
Tevens zal zijn uitvaart worden uitgezonden op groot scherm in de showroom van Bamberg Automotive Hoge traan 16 Leek.

We zouden u willen vragen uw auto niet te parkeren rondom het bedrijfspand. Dit i.v.m. parkeerruimte voor de directe volgauto’s die om 16:00 uur zullen aansluiten bij Frank zijn laatste rit. Gezien de huidige corona richtlijnen vragen wij iedereen om op een verantwoorde manier met elkaar om te gaan zodat we Frank een waardevol laatste eerbetoon mogen en kunnen geven.

Bij voorbaat dank. ♡