Bamberg Automotive heeft jarenlange ervaring in de autobranche, onze werkzaamheden zijn gericht op het importeren van auto’s uit het luxere segment.

Januari 2016 heeft Frank Bamberg zijn droom verwezenlijkt, namelijk het oprichten van een autobedrijf gespecialiseerd in de import en verkoop van premium Duitse auto’s. Zo begonnen wij destijds in Tynaarlo met slechts 2 auto’s op voorraad vanuit een bedrijfspand waar slechts 4 auto’s konden staan. Nu ruim 4 jaar later en honderden auto’s verder, zijn wij per 1 januari 2020 gevestigd in onze nieuwe showroom te Leek. Vandaag de dag importeren en verkopen wij meer dan 125 auto’s per jaar. Daarnaast vervullen wij vele zoekopdrachten en lease-aanvragen voor onze klanten. Dit heeft geleid tot een zeer tevreden en loyale klantenkring. Klanten refereren naar onze snelheid, kundigheid, transparantie en hoge service graad. Naast de import en verkoop van exclusieve auto’s hebben wij onze specialisaties in 2020 uitgebreid met een vakkundige werkplaats, geleid door mede-eigenaar Sipke Jansma. 

Onze passie voor deze auto’s combineren wij ten alle tijde met deskundigheid en perfectie. Hierbij streven wij naar een snelle en voordelige afhandeling voor u. 

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in onze showroom aan de Hoge Traan 16 te Leek. De koffie staat voor u klaar.