Frank Bamberg zijn passie voor auto’s zal u tijdens het eerste contact direct duidelijk worden. Frank heeft van jongs af aan grote interesse gehad in alles wat werd aangedreven door een motor, of dat nu een pitbike, kart of personenauto was.  Na een aantal jaren in de kartsport actief te zijn geweest heeft Frank de International Business Studies aan het Noorderpoort College in Groningen en daarna  de IVA in Driebergen doorlopen. Na een jaar als verkoopadviseur bij een autobedrijf werkzaam  te zijn geweest heeft Frank met het opzetten van Bamberg Automotive in 2016 een start gemaakt met de realisatie van zijn droom. Bamberg Automotive houdt zich al jaren bezig met de  import van luxe kwaliteitsauto’s van Duitse merken zoals BMW, Audi, Mercedes, Mini, Volkswagen en Porsche.

Er wordt uitsluitend ingekocht bij originele merkdealers waardoor de kwaliteit en fabrieksgarantie zijn gewaarborgd. Omdat Bamberg Automotive werkt met lage overheadkosten kunnen zeer complete auto’s met weinig kilometers,  tegen concurrerende prijzen worden aangeboden. Zit de auto van uw wensen niet in ons aanbod dan bieden wij uw de mogelijkheid een auto voor u te zoeken in zowel binnen- als buitenland op basis van uw zoekopdracht. Dus voor nagenoeg alle modellen kan Bamberg Automotive u een zeer scherpe aanbieding doen. Wij verzorgen het gehele (import) traject voor u. Uw nieuwe auto staat met een levertijd van ca. 2 weken na het afsluiten van de koopovereenkomst met een nieuwe APK en op Nederlands kenteken voor u klaar. Reparatie, onderhoud en garantieafwikkeling vindt plaats bij de merkdealer van uw keuze.

In de rubriek ‘aanbod’ vindt u de auto’s welke wij op voorraad hebben. Merk, model, type, datum eerste toelating en een uitvoerige omschrijving van de aanwezige opties geven een goede indruk van de auto.
Overigens, bij een bezoek aan ons bedrijfspand te Hoge Traan 16 te Leek, kunt u de auto bezichtigen en na overleg is een proefrit mogelijk.

Vraag gerust geheel vrijblijvend een gesprek aan. Dit kan van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Om een afspraak te maken kunt u het contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@bambergautomotive.nl of gewoon even bellen naar +31 (0)6 22161435.