Een auto uit Duitsland importeren loont! Wordt uw auto de volgende?

Een auto uit Duitsland importeren is heel aantrekkelijk. Je kunt in de landen België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje en Zweden zeer goed geprijsde occasions kopen met complete uitrusting. De besparing kan oplopen tot 30% op de cataloguswaarde. Tenminste, als je op de hoogte bent van alle regelgeving en de besparingsmogelijkheden. Gelukkig bent u daarvoor bij ons op het goede adres. Bamberg Automotive is al jaren de specialist op het gebied van auto importeren in Groningen, Friesland en Drenthe

De meest geïmporteerde merken en modellen:

De Duitse merken zoals Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche en Volkswagen zijn vanzelfsprekend het beste te verkrijgen in Duitsland. Door het grote aanbod zult u altijd uw droomauto vinden. Denk hierbij een de populaire modellen zoals een Audi A5, BMW 5-serie, Mercedes-Benz C-klasse, Porsche Cayenne en de Volkswagen Golf. 

Garantie:

Een fabeltje vanuit de Nederlandse merkdealers is dat de garantie uit Duitsland niet geldig is in Nederland. Dit is absoluut niet waar. Fabrieksgarantie vanuit Duitsland is geldig in elk Europees land. De reden waarom merkdealers melden dat dit niet het geval is, heeft te maken met de terugnemende verkopen van auto’s in Nederland. Mocht er onverhoopt toch geen garantie op de aangekochte auto in Duitsland zitten? Dan kunnen wij u in samenwerking met Autotrust een garantiepakket op maat bieden.

Begin uw zoektocht naar uw auto ook in Duitsland:

Bamberg Automotive is uw partner op het gebied van auto import. Zo kunnen wij u in de meeste gevallen gegarandeerd de scherpste prijs aanbieden. Wacht daarom niet langer en begin uw eigen zoektocht in Duitsland via onze virtuele showroom met ruim 100.000 Duitse dealer occasions. Daarnaast kunt u tevens zoeken op de twee grootste occasionwebsites van Duitsland  www.mobile.de of www.autoscout24.de. Wanneer u uw droomauto gevonden heeft nemen wij u het werk uit handen, en kunt u binnen 2 weken genieten van uw nieuwe auto.

mobile.de            autoscout24.de

Onze werkwijze:

Een auto importeren uit Duitsland is al vele jaren erg populair. Simpelweg omdat de auto’s uit Duitsland vele malen luxer zijn uitgevoerd en de prijzen fors lager liggen dan bij de Nederlandse merkdealer.

Maar hoe gaat een auto importeren nou precies in zijn werk? Dat laten wij u zien d.m.v. het onderstaande stappenplan.

  1. Kennismakingsgesprek

Bamberg Automotive gaat samen met u het gesprek aan, om zo inzichtelijk te maken welke wensen u heeft met betrekking tot uw nieuwe import auto. Hierbij zullen wij u adviseren indien nodig.

  1. De zoektocht naar uw droomauto

Na het kennismakingsgesprek gaan wij voor u opzoek naar een import auto met uw wensen. Hierbij zullen wij een top 3 selecteren, die wij vervolgens naar u zullen toe mailen.

  1. Onderhandelingen met de Duitse dealer

Na goedkeuring van uw kant zullen wij in onderhandeling gaan met de Duitse dealer.

  1. Transport

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn afgesloten zullen wij de auto vanuit Duitsland naar Nederland transporteren.

  1. RDW Keuring en BPM

Na aankomst in Nederland zal de import auto ter keuring worden aangeboden bij de RDW. Na de keuring zal tevens de BPM aangifte worden ingediend.

  1. Kenteken aanvragen

Na drie werkdagen ontvangen wij een betalingsverzoek m.b.t. de BPM. Wanneer deze volledig is voldaan zal de RDW groen licht krijgen om de kentekens toe te sturen.

  1. Genieten van uw droomauto

Binnen 2 weken wordt uw droomauto volledig gepoetst en voorzien van luxe Nederlandse kentekens aan u afgeleverd. Waarna u zorgeloos kunt genieten van uw droomauto!

Voor meer informatie bent u van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak!