Een auto importeren uit Duitsland loont

Het importeren van personenauto’s is al jaren lang een populair fenomeen. Zo kunt u tot duizenden euro’s besparen op de aankoop van uw nieuwe auto. Daarnaast is het aanbod van auto’s in Duitsland vijf keer groter dan in Nederland. Hierdoor is er voor iedere klant een passende auto te vinden.

Beter onderhouden:

Duitse occasions staan bekend als één van de beste uit Europa. Doordat de kosten in Duitsland relatief laag zijn besparen consumenten en bedrijven niet op het onderhoud van hun auto. Hierdoor bent u verzekerd van een auto die in absolute top conditie is.

Garantie:

Een fabeltje vanuit de Nederlandse merkdealers is dat de garantie uit Duitsland niet geldig is in Nederland. Dit is absoluut niet waar. Fabrieksgarantie vanuit Duitsland is geldig in elk Europees land. De reden waarom merkdealers melden dat dit niet het geval is, heeft te maken met de terugnemende verkopen van auto’s in Nederland.

Begin uw zoektocht naar uw auto ook in Duitsland:

Bamberg Automotive is uw partner op het gebied van auto import. Zo kunnen wij u in de meeste gevallen gegarandeerd de scherpste prijs aanbieden. Wacht daarom niet langer en begin uw eigen zoektocht in Duitsland via: www.mobile.de of www.autoscout24.de. Wanneer u uw droomauto gevonden heeft nemen wij u het werk uit handen, en kunt u binnen 2 weken genieten van uw nieuwe auto.

mobile.de            autoscout24.de

Onze werkwijze:

Een auto importeren uit Duitsland is al vele jaren erg populair. Simpelweg omdat de auto’s uit Duitsland vele malen luxer zijn uitgevoerd en de prijzen fors lager liggen dan bij de Nederlandse merkdealer.

Maar hoe gaat een auto importeren nou precies in zijn werk? Dat laten wij u zien d.m.v. het onderstaande stappenplan.

  1. Kennismakingsgesprek

Bamberg Automotive gaat samen met u het gesprek aan, om zo inzichtelijk te maken welke wensen u heeft met betrekking tot uw nieuwe import auto. Hierbij zullen wij u adviseren indien nodig.

  1. De zoektocht naar uw droomauto

Na het kennismakingsgesprek gaan wij voor u opzoek naar een import auto met uw wensen. Hierbij zullen wij een top 3 selecteren, die wij vervolgens naar u zullen toe mailen.

  1. Onderhandelingen met de Duitse dealer

Na goedkeuring van uw kant zullen wij in onderhandeling gaan met de Duitse dealer.

  1. Transport

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn afgesloten zullen wij de auto vanuit Duitsland naar Nederland transporteren.

  1. RDW Keuring en BPM

Na aankomst in Nederland zal de import auto ter keuring worden aangeboden bij de RDW. Na de keuring zal tevens de BPM aangifte worden ingediend.

  1. Kenteken aanvragen

Na drie werkdagen ontvangen wij een betalingsverzoek m.b.t. de BPM. Wanneer deze volledig is voldaan zal de RDW groen licht krijgen om de kentekens toe te sturen.

  1. Genieten van uw droomauto

Binnen 2 weken wordt uw droomauto volledig gepoetst en voorzien van luxe Nederlandse kentekens aan u afgeleverd. Waarna u zorgeloos kunt genieten van uw droomauto!

Voor meer informatie bent u van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak! Onderstaand een kleine impressie van de reeds geïmporteerde automobielen.