Een auto uit Duitsland importeren loont! Wordt uw auto de volgende?

Een auto uit Duitsland importeren is heel aantrekkelijk en tevens erg populair. Je kunt in de landen België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje en Zweden zeer goed geprijsde occasions kopen met complete uitrusting. Al jaren loopt het aantal geïmporteerde auto´s ruim op, en dat gebeurt niet zonder reden! De besparing kan oplopen tot 30% op de cataloguswaarde. Tenminste, als je op de hoogte bent van alle regelgeving en de besparingsmogelijkheden. Gelukkig ben je daarvoor bij ons op het goede adres. Bamberg Automotive is al jaren de specialist op het gebied van auto importeren in Groningen, Friesland en Drenthe. Ons doel, jou ontzorgen en samen gaan voor de maximale besparing.

Wij importeren auto’s, campers en motoren van alle merken:

Vaak krijgen wij de vraag of we enkel de Duitse merken zoals Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche en Volkswagen importeren. Absoluut niet, wel ligt hier ons specialisme en beschikken wij hierin over de meeste contacten. Echter importeren wij alle merken en modellen. Maar niet alleen auto’s! Ook voor het importeren van motoren, bedrijfswagens en campers bent u bij ons aan het juiste adres. 

Garantie:

Een fabeltje vanuit de Nederlandse merkdealers is dat de garantie uit Duitsland niet geldig is in Nederland. Dit is absoluut niet waar. Zowel de fabrieksgarantie alsmede de aanvullende garantie vanuit Duitsland zijn geldig in elk Europees land. De reden waarom merkdealers melden dat dit niet het geval is, heeft te maken met de terugnemende verkopen van auto’s in Nederland. Mocht er onverhoopt toch geen garantie op de aangekochte auto in Duitsland zitten? Geen zorgen! Wij leveren de auto standaard af met 1 maand garantie op de motor en versnellingsbak. Mocht u deze periode willen verlengen, dan kunnen wij u in samenwerking met Autotrust een garantiepakket op maat bieden.

Begin uw zoektocht naar uw auto ook in Duitsland:

Bamberg Automotive is al jaren uw partner op het gebied van auto, motor en camper import. Zo kunnen wij u in de meeste gevallen gegarandeerd de scherpste prijs aanbieden. Wacht daarom niet langer en begin uw eigen zoektocht in Duitsland via onze virtuele showroom met ruim 100.000 Duitse dealer occasions. Daarnaast kunt u tevens zoeken op de twee grootste occasionwebsites van Duitsland  www.mobile.de of www.autoscout24.de. Wanneer u uw droomauto gevonden heeft nemen wij u het werk uit handen! Door onze versnelde invoer bij het RDW kunnen wij de auto, motor of camper binnen 2 weken rijklaar afleveren op Nederlands kenteken.

mobile.de            autoscout24.de

Onze werkwijze:

Een auto importeren uit Duitsland is al vele jaren erg populair. Simpelweg omdat de auto’s uit Duitsland vele malen luxer zijn uitgevoerd en de prijzen fors lager liggen dan bij de Nederlandse merkdealer.

Maar hoe gaat een auto importeren nou precies in zijn werk? Dat laten wij u zien d.m.v. het onderstaande stappenplan.

  1. Kennismakingsgesprek

Bamberg Automotive gaat samen met u het gesprek aan, om zo inzichtelijk te maken welke wensen u heeft met betrekking tot uw nieuwe import auto. Hierbij zullen wij u adviseren indien nodig.

  1. De zoektocht naar uw droomauto

Na het kennismakingsgesprek gaan wij voor u opzoek naar een import auto met uw wensen. Hierbij zullen wij een top 3 selecteren, die wij vervolgens naar u zullen toe mailen.

  1. Onderhandelingen met de Duitse dealer

Na goedkeuring van uw kant zullen wij in onderhandeling gaan met de Duitse dealer.

  1. Transport

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn afgesloten zullen wij de auto vanuit Duitsland naar Nederland transporteren.

  1. RDW Keuring en BPM

Na aankomst in Nederland zal de import auto ter keuring worden aangeboden bij de RDW. Door onze versnelde individuele aanvraag bij de RDW hebben wij voorrang op overige autobedrijven en particulieren. Dit zal het proces met enkele dagen versnellen. Na de keuring zal tevens de BPM aangifte worden ingediend.

  1. Kenteken aanvragen

Na drie werkdagen ontvangen wij een betalingsverzoek m.b.t. de BPM. Wanneer deze volledig is voldaan zal de RDW groen licht krijgen om de kentekens toe te sturen.

  1. Genieten van uw droomauto

Binnen 2 weken wordt uw droomauto volledig gepoetst en voorzien van luxe Nederlandse kentekens aan u afgeleverd. Waarna u zorgeloos kunt genieten van uw droomauto!

Voor meer informatie bent u van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak! Graag tot ziens bij de Hoge Traan 16 te Leek.