Wij zijn meer dan alleen een autodealer! Naast de verkoop en import van Duitse dealer occasions bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het upgraden van uw nieuwe auto. Wij kunnen samen met u en onze partners zorgen voor de puntjes op de i. Dat vleugje extra wat mensen laat omkijken als u langs rijdt. Niet dat de standaard look en vermogen van uw auto te min zijn, maar iets spannender is altijd leuker. Zo zijn er vele mogelijkheden om een auto meer vermogen en uitstraling te geven. Sommige upgrades kunnen zo gemonteerd worden, terwijl andere afstemming met overige onderdelen vereisen. Kortom, bij iedere wens bieden wij de gepaste oplossing.

AUTO IMPORTEREN

FINANCIERING

GARANTIE

VERZEKERING

Chiptuning

Een upgrade vanhet motorvermogen van uw auto behoorttot één van de mogelijkheden bij het tunen, maar ook voor een (sport-)uitlaatsysteem kunt u bij ons terecht. Wij werken hiervoor samen met GJ Mensen Tuning uit Stadskanaal die u garantie biedt op de nieuwe software. Mocht u auto na een software update bij de dealer zijn teruggezet naar het originele vermogen, kunt u kosteloos de tuningsoftware terug laten plaatsen bij GJ Mensen Tuning.

Banden & Velgen

Voor al uw banden en velgen kunt u ook bij Bamberg Automotive terecht. Of het nu gaat om zomer- of winterbanden, velgen van 17 tot 21 inch, binnen ons netwerk van exclusieve leveranciers helpen we u graag bij het zoeken naar en vinden van de door u gewenste set. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige set velgen in een andere kleur te laten spuiten.

Car wrapping / Blackoptic

Met een ‘carwrap’ wordt uw auto eigenlijk compleet ingepakt door middel van het aanbrengen van een vinyl folie. Deze folie kan bestaan uit één kleur, uit meerdere kleuren of zelfs gedeeltelijk uit een print. U verandert het uiterlijk van uw auto zonder dat er gespoten hoeft te worden met als bijkomend voordeel dat de folie de originele lak van uw auto beschermt tegen krassen, uitwerpselen van vogels en steenslag.

Mocht u na verloop van tijd besluiten om de folie weer te laten verwijderen dan is dat geen probleem en krijgt u uw auto in haar oorspronkelijke kleur terug. Bij onze carwrapping specialisten bestaat tevens de mogelijkheid alle chrome exterieur delen van de auto zwart te laten wrappen. Dit zorgt voor een zeer sportieve look van uw auto.

Stinger / Lasershield / Target Blue Eye / Voertuigvolgsysteem inbouw

Om uw ergernissen tegen flitspalen en laserapparaten tegen te gaan biedt Bamberg Automotive u diverse varianten van radar en laserprotectie aan.

Stinger VIP – het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke systeem. De alarmering van dit systeem is revolutionair in zijn eenvoud te noemen. Rustig, maar luid en duidelijk als het moet, zodat u zich volledig op het rijden kunt concentreren.

Lasershield – Biedt optimale bescherming tegen laserguns. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe auto zonder zich bezig te houden met on aangekondigde controles.
Target Blue Eye – De Target Blue Eye is op de markt gebracht als waarschuwingssysteem voor hulpdiensten. Dit apparaat waarschuwt voor zowel; Brandweer, ambulance als politie (opvallende en onopvallende camera auto’s)

Voertuigvolgsysteem – Het voertuigvolgsysteem staat beter bekend als Alarm klasse 5. Auto’s vanaf € 75.000,- netto catalogus waarde en jonger dan vier jaar worden door de meeste verzekeraars geacht een voertuigvolgsysteem te laten inbouwen. Dit systeem zorgt ervoor dat u auto ten alle tijden traceerbaar is d.m.v. GPS techniek.

Wij kunnen al deze systemen op uw verzoek in uw auto laten inbouwen door onze gecertificeerde installateurs.

Modesta Glascoating / XPEL lakbescherming:

De beste coating in zijn soort. Modesta Glass Coating geeft een geweldig diepe glans aan je lak en biedt bescherming tegen uv-straling, waskrassen, zuren en zout. Vuil kan zich moeilijk hechten aan de keiharde coating en komt er toch wat vuil op, spoelt het er zo weer af met water. De coating is waterafstotend, dus regendruppels glijden er zo van af.

Modesta is toe te passen in verschillende gradaties. Van een zachtere glanscoating tot een keiharde glasscoating die jaren mee gaat.


Xpel lakbeschermingsfolie -Folie van Xpel is het beste in zijn soort. Deze “Paint Protection Film” is vrijwel onzichtbaar, maar biedt een geweldige bescherming voor je lak tegen steenslag, krassen en waskrassen. Wil je je lak in topconditie houden dan is deze beschermingsfolie echt een must.

Informatie

Voor een prijsopgave of meer informatie over bovenstaande diensten en producten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

CONTACT