Je wilt een Audi kopen, maar heb je dan wel eens nagedacht over een Audi importeren uit Duitsland? Audi is een merk dat uit Duitsland komt en een Audi kopen in Duitsland heeft daarom ook veel voordelen. Daarnaast is een Audi uit Duitsland importeren in veel gevallen voordeliger dan een Audi kopen in Nederland, bij de Nederlandse dealer.

Audi importeren uit Duitsland, volledige uitgeruste Audi’s:

Een Audi uit Duitsland is vaak vele malen completer en luxer uitgevoerd dan een Audi uit Nederland. Dit komt omdat de catalogusprijs voor een auto in Duitsland ligt lager, daarom kiest de Duitse autokoper vaak voor een luxere uitvoering van de auto. Bijvoorbeeld een Audi met een S-Line pakket, een sterkere motor, Quattro of S-tronic.

Groter aanbod van auto’s in Duitsland

Naast het financiële voordeel op een import Audi, is het aanbod van Audi in Duitsland ook vele malen groter. In Duitsland wonen meer mensen dan in Nederland, waardoor het aanbod van Audi vanzelfsprekend groter is. Een zoektocht via de Duitse Autoscout24.de of mobile.de levert al ruim 120.000 zoekresultaten op! In andere woorden, een auto naar wens voor een ieder van u.

Audi Gebrauchtwagen Plus Duitsland

In Duitsland heeft Audi het label ‘Audi Gebrauchtwagen Plus’. Deze selectie van Audi Duitsland bevat Audi’s die voldoen aan een checklist met 110 eisen. Iedere ‘Gebrauchtwagen Plus’ Audi heeft minimaal een jaar garantie. Deze garantie op je Audi geldt in de hele EU, dus ook wanneer jij ervoor kiest je Audi naar Nederland te importeren.

Gebrauchtwagen: Plus. garantie
Gebrauchtwagen: Plus.

Lage kilometerstand en Jahreswagen Audi

De auto’s in Duitsland zijn zoals eerder vermeld vaak rijk uitgerust en hebben over het algemeen lage kilometerstanden. Dit komt voornamelijk doordat het aanbod van Duitse auto’s groter is en er een grote aanwezigheid is van de jahreswagen.  De jahreswagen zijn compleet uitgevoerde Audi’s. Deze meestal zeer jonge gebruikte occasion is afkomstig van de Duitse Audi dealer en biedt de Nederlandse consument een groot prijsvoordeel.  Veel jahreswagen hebben kilometerstanden tot 20.000 kilometer en zijn maximaal één jaar oud.

Populaire modellen import Audi

Audi heeft diverse modellen die zeer interessant zijn voor de import uit Duitsland. Zoals de Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi A7, Audi A8, Audi TT, Audi Q3, Audi Q5 en de Audi Q7. Hoe dan ook, een Audi importeren uit Duitsland biedt u vele voordelen.

Audi A7 uit Duitsland laten importeren?
Audi A7 uit Duitsland laten importeren?

Laat uw Audi importeren door Bamberg Automotive:

Hulp nodig bij je Audi importeren uit Duitsland? Of ander vragen over je importauto? Neem contact met ons op.

Bel ons op 06-22161435

☆ 07 Februari 1995 - ✞ 13 Januari 2022

Lieve mensen,
Afgelopen donderdag heeft ons het, nog steeds niet te bevatten bericht bereikt dat Frank Bamberg is overleden in een veel te vroeg stadium van zijn leven. Vol ongeloof moeten wij deze week afscheid nemen van de oprichter van dit prachtige en krachtige bedrijf. Wat was je ambitieus en wat had je nog grootse plannen voor de toekomst! De visie en het doel van Frank zijn bekend en vaak besproken op de werkvloer, als het aan ons ligt gaan we die met volle overgave realiseren. Want wij weten dat hij elke dag zal meekijken met hetgeen dat er op zijn zaak gebeurd.

Komende donderdag 20 januari zal de uitvaart plaatsvinden en is er gelegenheid tot afscheid en condoleance op de bedrijfslocatie van Bamberg Automotive vanaf 12:00 uur tot en met 16:00 uur. Wij willen graag dat Frank zijn laatste rit er één wordt om nooit te vergeten! Er zal daarom voor de bedrijfslocatie, rond 16:00 uur een erehaag worden gevormd met fakkels. Daarbij is ons doel deze zo lang als mogelijk te maken. Wij zouden het fantastisch vinden en ontzettend waarderen als zo veel als mogelijk mensen hierbij zouden willen aansluiten. Zodat we dit met elkaar voor Frank kunnen realiseren.

Frank zal vervolgens samen met een select gezelschap van de bedrijfslocatie naar het uitvaartcentrum worden gereden waar zijn uitvaart in besloten kring zal plaatsvinden.
Tevens zal zijn uitvaart worden uitgezonden op groot scherm in de showroom van Bamberg Automotive Hoge traan 16 Leek.

We zouden u willen vragen uw auto niet te parkeren rondom het bedrijfspand. Dit i.v.m. parkeerruimte voor de directe volgauto’s die om 16:00 uur zullen aansluiten bij Frank zijn laatste rit. Gezien de huidige corona richtlijnen vragen wij iedereen om op een verantwoorde manier met elkaar om te gaan zodat we Frank een waardevol laatste eerbetoon mogen en kunnen geven.

Bij voorbaat dank. ♡