BMW uit Duitsland importeren? Je wilt een BMW kopen, maar heb je dan wel eens nagedacht over een BMW importeren uit Duitsland? BMW is een merk dat uit Duitsland komt en een BMW kopen in Duitsland heeft daarom ook veel voordelen. Daarnaast is een BMW uit Duitsland importeren in veel gevallen voordeliger dan een BMW kopen in Nederland, bij de Nederlandse dealer.

BMW uit Duitsland importeren, veel aanbod BMW Duitsland:

Naast het financiële voordeel op een import BMW, is het aanbod van BMW in Duitsland ook vele malen groter. In Duitsland wonen meer mensen dan in Nederland, waardoor het aanbod van BMW vanzelfsprekend groter is. Een zoektocht via de Duitse Autoscout24.de of mobile.de levert al ruim 130.000 zoekresultaten op! In andere woorden, een auto naar wens voor een ieder van u.

Duitse BMW luxe uitgevoerd

Een BMW uit Duitsland is vaak vele malen completer en luxer uitgevoerd dan een BMW uit Nederland. Dit komt omdat de catalogusprijs voor een auto in Duitsland lager ligt. Daarom kiest de Duitse autokoper vaak voor een luxere uitvoering van de auto. Bijvoorbeeld een BMW met een M-sportpakket, een sterkere motor, of X-drive.

BMW importeren uit de Premium Selection

In Duitsland heet de top occasion selectie van BMW ‘Premium Selection’, net zoals in Nederland. Het voordeel van deze BMW Premium Selection is EUROPlus garantie. Wij kopen en zoeken meestal auto’s uit deze BMW selectie.

BMW Premium Selection garantie
BMW Premium Selection garantie

BMW Jahreswagen met lage kilometerstand importeren

‘Jahreswagen’ is een term die je veel hoort bij auto import. Jahreswagens zijn jong gebruikte auto’s die te koop staan bij de Duitse autodealer, in dit geval de BMW dealer natuurlijk. Een jahreswagen wordt korte tijd gereden door medewerkers van BMW. De meeste jahreswagens hebben een kilometerstand van maximaal 15.000 kilometer en zijn meestal niet ouder dan één jaar. Door de goede contacten binnen BMW Duitsland kunnen wij u altijd een goede deal doen op deze jahreswagen.

BMW Jahreswagen informatie

Populaire importauto’s van BMW

BMW is een merk uit het premium segment. Auto’s uit dit segment zijn bijna altijd voordelig om te importeren uit Duitsland of ander land. Importeren kan een voordeel tot 30% besparing opleveren. De BMW modellen die wij het meest importeren zijn de BMW 1 Serie, BMW 3 Serie, BMW 5 Serie, BMW 6 Serie, BMW X5, BMW 7 Serie.

BMW 1-Serie, X3, 5-Serie, 3-Serie, X1
BMW 1-Serie, X3, 5-Serie, 3-Serie, X1

 

☆ 07 Februari 1995 - ✞ 13 Januari 2022

Lieve mensen,
Afgelopen donderdag heeft ons het, nog steeds niet te bevatten bericht bereikt dat Frank Bamberg is overleden in een veel te vroeg stadium van zijn leven. Vol ongeloof moeten wij deze week afscheid nemen van de oprichter van dit prachtige en krachtige bedrijf. Wat was je ambitieus en wat had je nog grootse plannen voor de toekomst! De visie en het doel van Frank zijn bekend en vaak besproken op de werkvloer, als het aan ons ligt gaan we die met volle overgave realiseren. Want wij weten dat hij elke dag zal meekijken met hetgeen dat er op zijn zaak gebeurd.

Komende donderdag 20 januari zal de uitvaart plaatsvinden en is er gelegenheid tot afscheid en condoleance op de bedrijfslocatie van Bamberg Automotive vanaf 12:00 uur tot en met 16:00 uur. Wij willen graag dat Frank zijn laatste rit er één wordt om nooit te vergeten! Er zal daarom voor de bedrijfslocatie, rond 16:00 uur een erehaag worden gevormd met fakkels. Daarbij is ons doel deze zo lang als mogelijk te maken. Wij zouden het fantastisch vinden en ontzettend waarderen als zo veel als mogelijk mensen hierbij zouden willen aansluiten. Zodat we dit met elkaar voor Frank kunnen realiseren.

Frank zal vervolgens samen met een select gezelschap van de bedrijfslocatie naar het uitvaartcentrum worden gereden waar zijn uitvaart in besloten kring zal plaatsvinden.
Tevens zal zijn uitvaart worden uitgezonden op groot scherm in de showroom van Bamberg Automotive Hoge traan 16 Leek.

We zouden u willen vragen uw auto niet te parkeren rondom het bedrijfspand. Dit i.v.m. parkeerruimte voor de directe volgauto’s die om 16:00 uur zullen aansluiten bij Frank zijn laatste rit. Gezien de huidige corona richtlijnen vragen wij iedereen om op een verantwoorde manier met elkaar om te gaan zodat we Frank een waardevol laatste eerbetoon mogen en kunnen geven.

Bij voorbaat dank. ♡