Auto importeren Groningen, Bamberg Automotive is uw partner op het gebied van automotive import in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Door onze ervaring in het importeren van personen auto’s naar Groningen, kunnen wij een gegarandeerde besparing realiseren met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe auto in Groningen. Deze besparing kan oplopen tot 30% in vergelijking met de Nederlandse dealer prijzen. Wat houdt u nog tegen? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de import van uw nieuwe droomauto! Vele tevreden klanten uit Groningen, Drenthe en Friesland gingen u al voor.

Auto importeren Groningen
Auto importeren Groningen, Onlangs importeerden wij deze prachtige Mini Cooper S vanuit Duitsland naar Groningen.

Auto importeren Groningen bereikt recordhoogtes:

Met de verkoop van nieuwe auto’s wil het in Nederland maar niet vlotten. Met de import van occasions daarentegen gaat het crescendo: nog nooit werden er zoveel auto’s naar Nederland gehaald als in de afgelopen maand.

Over de eerste vijf maanden van het jaar zijn 42.096 occasions geïmporteerd, 25% meer dan in dezelfde periode in 2015. Mei spande de kroon met meer dan 9.000 personenauto’s, aldus onderzoek van de VWE.

Bron: www.autoblog.nl

De voordelen die een auto importeren u bieden:

Een auto importeren uit Duitsland loont:

Het importeren van personenauto’s is al jaren lang een populair fenomeen. Zo kunt u tot duizenden euro’s besparen op de aankoop van uw nieuwe auto. Daarnaast is het aanbod van auto’s in Duitsland vijf keer groter dan in Nederland. Hierdoor is er voor iedere klant een passende auto te vinden.

Luxere auto’s:

In Duitsland zijn de auto’s luxer en completer uitgevoerd dan wij ze in Nederland kennen. De reden hiervoor is de aanzienlijk lagere consumentenprijs in Duitsland. Om als Nederlander ook te genieten van deze luxe is het importeren van een auto uit Duitsland erg raadzaam.

Beter onderhouden:

Duitse occasions staan bekend als één van de beste uit Europa. Doordat de kosten in Duitsland relatief laag zijn besparen consumenten en bedrijven niet op het onderhoud van hun auto. Hierdoor bent u verzekerd van een auto die in absolute top conditie is.

Garantie:

Een fabeltje vanuit de Nederlandse merkdealers is dat de garantie uit Duitsland niet geldig is in Nederland. Dit is absoluut niet waar. Fabrieksgarantie vanuit Duitsland is geldig in elk Europees land. De reden waarom merkdealers melden dat dit niet het geval is, heeft te maken met de terugnemende verkopen van auto’s in Nederland.

Begin uw zoektocht naar uw auto ook in Duitsland:

Bamberg Automotive is uw partner op het gebied van auto import. Zo kunnen wij u in de meeste gevallen gegarandeerd de scherpste prijs aanbieden. Wacht daarom niet langer en begin uw eigen zoektocht in Duitsland via: www.mobile.de of www.autoscout24.de. Wanneer u uw droomauto gevonden heeft nemen wij u het werk uit handen, en kunt u binnen 2 weken genieten van uw nieuwe auto.


Graag tot ziens bij uw partner in auto import; Bamberg Automotive te Tynaarlo (Drenthe) nabij Groningen en Friesland.