Met trots kunnen wij u melden dat Bamberg Automotive officieel dealer en inbouwcentrum is geworden van Stinger radar- en laserdetectie. Stinger is de pionier als het gaat om het detecteren van radar- en lasercontroles. Dit comfort brengt u de rust in het rijden terug en bespaart u al snel honderden euro’s aan verkeersboetes.

Over Stinger:

Stinger is de pionier in patch antenne technologie voor flitsbescherming. Deze moderne antenne techniek wordt vaak gebruikt in militaire toepassingen, daar het kritisch hoge gevoeligheid- en accuratesse-kenmerken omvat. Wij hebben ons om die reden meester gemaakt van de patch antenne technologie en passen het toe om ultra dunne en trendsettend moderne antennes te bouwen voor in luxe auto’s.
De Stinger gebruiker kan de voordelen van patch antenne techniek op meerdere wijzen ervaren. Ten eerste, de overdaad aan gevoeligheid resulteert in comfortabele waarschuwingsafstanden, zelfs in het geval van moderne radars. Ten tweede, de accuratesse zorgt voor wetenschappelijke signaalherkenning en daardoor weinig valse alarmen.

Stinger Pro Multi-Polarity Patch
MAKKELIJK IN DE OMGANG

De Stinger Card en VIP alarmering is revolutionair in zijn eenvoud. Rustig, maar luid en duidelijk als het moet, waardoor u zich volledig op het rijden kunt concentreren.
Neem VIP: een snelle blik op uw Stinger display is genoeg. Te allen tijde staat groen voor ‘relax’, oranje voor ‘onderdrukt alarm’ en rood voor ‘maximale attentie’. De duidelijke pictogrammen spreken boekdelen. Een Stinger is buitengewoon rustig. Het heeft deze prettige eigenschap te danken aan de fenomenale accuratesse van zijn antenne. Maar ook aan intelligentie. Slimme software in Stinger Card en VIP elimineert zelf de valse alarmen. En alle Stingers weten wanneer het gewoon beter is om stil te blijven.

Stinger Pro Multi-Polarity Patch
LASER: KLEIN, KLEINER, KLEINST

Stinger Lasers zijn zo klein dat je ze bijna niet kan zien op je auto. Maar vergis je niet, ze leveren topprestaties. Laser HD gebruikt super compacte ‘ogen’ waar een gemiddelde auto er slechts twee van nodig heeft: één Ontvanger en één Zender. Voor bescherming tegen moderne zij-lasers hebben we de speldenkop-kleine Laser Fiber ontwikkeld.

De producten:

Stinger CardStinger DSI
De Stinger Card is leverbaar vanaf  € 1.299,- met HD Antenne (incl. BTW, excl. Laser optie)

De Stinger VIP is leverbaar vanaf € 2.330,- (incl. BTW, excl. Laser optie)


Voor meer informatie of een persoonlijke aanbieding bent u van harte welkom bij onze showroom te Tynaarlo. Graag tot ziens bij Bamberg Automotive.